Ai mers in vacanta cu agentia de turism ROBINSON CRUSOE din TIMISOARA, TIMIS? Spune-ne cum a fost.

Vrei sa pleci in vacanta cu agentia de turism ROBINSON CRUSOE din TIMISOARA, TIMIS? Citeste parerile clientilor.

Compară prețurile unei asigurări de călătorie

ROBINSON CRUSOE:

Tipul agentiei de turism: ORGANIZATOARE

Data emiterii licentei de turism: 25.03.2019

Site web: www.robinsoncrusoe.ro

Adresa: STR EPISCOP AUGUSTIN PACHA, NR 3, TIMISOARA, TIMIS

Denumire firma: ROBINSON CRUSOE SRL

CUI: 29987199

Registrul comertului: J35/753/2012


Evaluare:

3,0
3,0 din 5 stele (bazat pe 4 pareri)
Excellent50%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible50%

Pareri ROBINSON CRUSOE din TIMISOARA, TIMIS:

Păcăliți de către Simina Grozav

18 martie 2024

Am făcut parte din grupul din 29.02-16.03. Am fost mințiți într-un mod josnic cu privind hotelurile alese în Guadalupe – Caraibe unde a fost de 3 stele cu scor pe booking de 7 primul și 4 stele tot cu scor de 7.1. Vasul Costă Fortuna fiind unul vechi din 2003 cu servici de slabă calitate. Oferta prezentată de ea fiind excelentă. În momentul când am ales să numai facem excursiile pe tarm cu ea a început un circ specific mahalalei. Am fost 2 după care ni s-au alăturat încă 4 pers cupluri. Am fost mințiți cu privirea la anulare zborului de întoarcere, când am verificat nu era anulat. Dar fiind probabil la un cost mai mare a preferat să ia altul unde am stat în Paris aproximativ 11 ore. Excursiile făcute de ea sunt timp bisnita la fața locului, neavând contracte cu agenții și ghizi locali. Bonusul a venit când a început să spună lucruri neadevărate și grave despre toți membri din grup clienți. Cu un limbaj suburban și pe un ton foarte agresiv în prima zi au avut parte un cuplu de medici respectabili din Timișoara pt ca au îndrăznit să-i ceară socoteală prind cabina primită pe vas nefiind cea plătită de dânșii. ( au primit o camerea mică fără geam ei plătit una premiun). Am asistat îngroziți la un circ grotesc făcut de acesta femeia care pretinde a fi un profesionistă ( nu știu în ce☹️dar în turism sigur nu). Nu recomand nimănui acesta așa zisa agenție de duzină.

Maria Margan

Înșelătorie, Minciuni și Circ

18 martie 2024

Am făcut parte din grupul 29.02-16.03.24 și pot spune ca am avut parte de multe minciuni începând cu hotelul din prima zi fiind de 3* cu scor de 7 pe booking când era prezentat și plătit conform ofertei 4* urmat de vasul de coaziera care era din 2003 cu un grad avansat de uzură și calitatea serviciilor fiind foarte slabă nu cu a prezentat-o Simina Grozav ca fiind foarte bună. Era de făcut un low-cost… urmat de circul grotesc la care am asistat, făcut chiar de ea pe un ton ( râgnind) cu limbaj suburban, la adresa unei famili de medicii din Timișoara care au avut îndrăzneala să-i ceară socoteală pt cabina primită nefiind premium cum au plătit dânșii. Faptul ca ea nu are minime cunoștințe despre locurilor unde merge ( nici pe Google nu a fost curioasă să citească ) noi turiștii informând-o. Organizarea de așa zise excursi nu este decât o bisnita care o face în jurul porturilor cu șoferii de microbuze care oferă transport. Aportul ei în excursiile respective este doar suprataxarea și reclama cum se strădie săraca. Cel mai șocat lucru este ca a spus minciuni grave despre fiecare client-turist în parte. O descriu ca fiind neprofesionistă, lipsită de caracter și este de evitat.

Margan Maria

Punctualitate si profesionalism.

13 noiembrie 2023

Am facut parte dintr-un grup de croaziera cu MSC SEAVIEW, in Mediterana de vest,grup condus de Simina. A fost o excursie deosebita. De la inceput si pana la sfarsit, doamna Simina a manifestat fata de grup respect,prietenie si profesionalism. Agentia Robinson Crusoe a respectat intocmai angajamentele asumate in contract. Va multumim si asteptam noile oferte.

Alexandru

Tailanda 2022

19 mai 2022

am fost împreună în Tailanda. Doamna Simina este amabilă, eficientă.

Recomand.

Ro. C.

Adauga parerea ta: